Thaimassasje

Thaimassasje har blitt praktisert i mange tusen år. Årsaken er enkel: Thaimassasje har en svært gunstig effekt på kroppen. Behandlingsresultatene er veldokumenterte og taler sitt tydelige språk: Dette er helt klart noe kroppen har godt av.

Det kan forebygge skader, og regelmessig massasje gjør oss dessuten roligere til sinns, sunnere og lykkeligere. Prøv selv!

Velkommen til en velgjørende massasje hos PS bodyworks spa & thaimassasje

Opprinnelsen til Thaimassasje

Thaimassasje har eksistert og utviklet seg i over 1000 år, og er en av verdens eldste behandlingsformer. Det sies at den går tilbake til Buddhas tid, da en lege begynte å behandle klientene med en langsom og tøyende massasje. Litteraturstudier viser dessuten at det ble praktisert massasje i oldtidens Hellas, Roma, Kina og Egypt.

PSbodyworks spa & thaimassasje er stolte av å forvalte en over 1000 år gammel tradisjon innen massasje. Velkommen!

Hva er Thaimassasje?

Opplev hvordan du kan bedre dine treningsprestasjoner og kanskje lindre plager som isjas og hodepine ved hjelp av massasje. I Thaimassasje benyttes kroppsvekt, og ikke muskelkraft, for å oppnå kompresjon. Tøyning, pusting og arbeid med tyngdekraften, i tillegg til å jobbe med et åpent sinn og innlevelse, er også sentralt i behandlingen. Samtidig er din holdning til massøren svært viktig.

Ved å trykke på, trekke i, tøye og manipulere kroppen, påvirkes både leddene og det myke vevet. Smidigheten bedres, vitaliteten økes og du får en behagelig og avslappende opplevelse.

Hvorfor Thaimassasje?

Thaimassasje er en unik form for kroppsterapi som inkluderer Hatha yoga og akupressur. Den kan hjelpe mot en lang rekke plager:

Letter kvinners menstruasjon, graviditet og overgangsalder.
Gir støtte til restrukturering av skjelettet og muskulære strukturer
Økt vitalitet og fleksibilitet
Fjerner hindringer og blokkeringer
Et «must» for idrettsfolk, dansere og alle andre som yter maksimalt med kroppen sin
Massasje lindrer langvarige skader
Thaimassasjens utsøkte, yogalignende tøyninger gjør deg rolig til sinns og frigjør muskelspenninger på en behagelig måte.

Velkommen til våre delikate lokaler